Holistische Coaching

Bij holistische coaching kijken we samen waar je klachten vandaan komen. Ik benader dit vanuit een holistische visie. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch: het staat allemaal met elkaar in verbinding. Vaak hebben lichamelijke en/of mentale klachten dieper liggende oorzaken. Wat is de kern van je probleem en hoe kan je dit, vanuit deze verschillende invalshoeken, aanpakken. 

We gaan samen op zoek welke patronen er in jouw huidige manier van leven zijn ontstaan. Welke overtuigingen over jezelf en jouw situatie ben je (onbewust)gaan geloven? Zijn deze patronen en overtuigingen nu nog helpend of belemmeren zij jou juist om verder te groeien in wie je wilt zijn? Wat of wie zijn triggers die jou uit balans doen raken? Mogen deze gevoelens en emoties er helemaal zijn of druk je deze  liever weg? Geeft jouw lichaam fysieke signalen/klachten en lukt het jou om dit te herkennen en ernaar te luisteren? Wat willen deze klachten jou misschien duidelijk maken?

Bewustwording

Tijdens het holistische coachingstraject zal ik jou niet opleggen wat je moet doen. De “Diamant” (de oplossing of het antwoord) zit in jezelf. De ervaring leert dat gebeurtenissen en emoties vaak alleen maar gezien en gevoeld willen worden zodat de lading er van af kan gaan. Het is een proces van doorvoelen van de (emotionele) pijn of klacht, leren accepteren en vervolgens loslaten. Door dit samen stap voor stap te doen krijg je beter inzicht in waar jij mee worstelt en herken en erken jij steeds sneller wat er bij jou speelt. Door deze bewustwording kunnen de klachten veelal verdwijnen of kun je er beter mee omgaan. Ieder mens en iedere problematiek is uniek en vraagt om een andere persoonlijke benadering op maat. Technieken die ik naast mijn kennis en ervaring toepas zijn o.a.: Binnen-Buiten wereld methode, systemisch werken (bijvoorbeeld familie-opstellingen), loslaat-technieken  en vormen van meditatie en visualisaties.

Zensitief HSP leergang hooggevoeligheid coaching
Zensitief holistische coaching

Reiki

Daarnaast kan ik je energetisch behandelen door middel van het geven van Reiki. Bij een energetische behandeling geef ik energie door via mijn handen. Tijdens deze behandeling lig je heerlijk ontspannen met je kleren aan op mijn behandeltafel. Een behandeling ontspant en helpt je de energie weer in balans te brengen. Het verschilt per persoon hoe Reiki wordt ervaren. Na een eerste behandeling voel je vaak een diepe ontspanning. En het fijne is dat Reiki direct effectief is. Zelfs als je het idee hebt dat je niets hebt ervaren, dan zal de Reiki-behandeling haar werk doen. Reiki is geen vervanging van reguliere therapie of behandelingen.

De Reiki behandeling duurt ongeveer een uur, inclusief een kort kennismakingsgesprek.

Interesse?

Laat hier een bericht achter, ik bel je graag.